perjantai 14. marraskuuta 2008

China Town.

Tälle päivälle ohjelmistooni kuului China Town, perinteistä kinkkikrääsää metri tolkulla. Väkeä tuntui olevan vieläkin enemmän ja pienetkin kadut olivat kiesitteleviä prätkäkuskeja ja riisinroudaajia täynnä. Matkaani ei kuitenkaan tarttunut kuin viisi paria sukkia, shoppailumaniasta kun en tunnu kärsivän...

Nyt on aika suunnata kohti syvää etelää. Junaliput hommasin kymmenen euron hintaan, mutta yöjuna oli kertakaikkiaan puukattu täyteen jotenka joudun tyytymään päiväjunaan. Juna lähtee tuosta kadun toiselta puolelta parin tunnin kuluttua ja on perillä ensi yönä Chumponissa, josta sitten suuntaan aamun koittaessa läheisille saarille.

3 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Terve kalle! Hyvä että sukat löytyi, siinähän sitä shoppailua tulikin kerrakseen:) Koeta pitää itsestäsi huolta edelleen.
terveisiä.

Kaarina kirjoitti...

Kiinnostavan ja rauhallisen rantakohteen olet valinnut; ei turisteja, halpaa ja hyvät sukellusmahdollisuudet. Leppoisaa rantalomaa! Kateeksi käy täällä räntäsateessa.

Toivoo: me kolme vanhusta

Anonyymi kirjoitti...

Hieman kademieli meinaa iskeä: harmaa lauantaiaamu Tampereella, ulkona kosteaa ja edessä tentti:/ Vaihtaisin kyllä saarielämään... Missä saarella olet?

Hauskoja päiviä!