sunnuntai 23. marraskuuta 2008

On the beach.

Tropiikin sateet saivat minut palaamaan blogini ääreen. Kelit ovat olleen viimepäivinä pilvisiä, tuulisia ja jokseenkin sateisia. Suunniteltu snorklauspäivä venheellä jäänee odottelemaan aurinkoisia kelejä, sateessa kun ei tuonne viitsisi mennä räpiköimään.

Meininki jatkuu ainakin tulevan viikon suhteellisen lepposissa meiningeissä, hammockissa mietiskellen ja typötyhjillä biitseillä
maaten. Yöelämää ei juuri tällä saarella kummemin ole, mutta sitä vartenhan onkin naapurisaari, Koh Phangan jonne ajattelin siirtyä seuraavaksi, kunhan akkuni ovat varmasti ladattu täyteen aurinkoenergialla.

5 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Tulihan niitä kuvia taas, upeita.
Täällä lumipyryn keskellä voidaan vain haaveilla noista maisemista.

Anonyymi kirjoitti...

Tuleepa hirmuinen kaukokaipuu noita kuvia katsellessa. Mäkin tahtoisin tuollaisiin maisemiin viettämään vapaata elämää, tutkimaan saarta ja uimaan. Tuo saari näyttää huomattavasti rauhallisemmalta ja idyllisemmältä kuin meidän Koh Samet (mursut ahtautuneina aurinkotuoleille). Ilmeisen hyvän valinnan olet tehnyt! Tuupas joku päivä meseen! Mukavia päiviä!

ellu kirjoitti...

Ratiritirallaa tuli talvi halla kuuraparta tuiskutukka....jne.
Leppoisia päiviä vaan sinne lämpöön.
...terveisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Uusia viestejä ja kuvia odotellessa aurinkoa, lämpöä ja reipasta retkimieltä:)

Me kolme vanhusta

Anonyymi kirjoitti...

Thaimaan levottomuuksista kirjoitellaan Suomessa. Ei kannata palata hetkeen Bangkokiin, eikä ajautua etenkään hallintokortteleiden alueille. Siellä lentelee kranaateista lähtien:O