torstai 26. marraskuuta 2009

Vientiane, Lao PDR.

Suuntasin Tha Khaekista Vientianeen, Laosin paakaupunkiin, osittain syyna levahtaa niilla pumpulinpehmeilla patjoilla ja tyynyilla joita Mekonginvarsi ainakin viimeksi tarjosi tyylillaan.
Suureksi pettymykseksi kohtasi karmiva naky: Kaikki levytyskeitaat olivat nurin, kaivinkoneet myllasivat Mekonginvartta eika mistaan aidosta Laosilaisesta tunnelmasta ollut enaan kuin muisto jaljella. Turistejakin nayttaisi olevan aivan rysaksi asti, eika edellisesta vierailusta ollut aikaa kuin 8 kuukautta, mita helv...?




Laosia on tosin viimeaikoina painostettu olympialaisten merkeissa, silla Kaakkois-Aasian olympialaiset "SEA Games" jotka ensimmaista kertaa suurien saatojen jalkeen jarjestetaan juuri taalla, Vientianessa joulukuun puolessa valissa. On pykatty giganttista olympiastadionia ja muita kuulantyontohalleja ja juurikin ne aidot keitaat ovat saaneet Bob-Catin telasta paalleen.

Taman todenneena ei tassa kaupungissa ole enaan mitaan syyta oleskella, siispa siirryin kohti pohjoista mita pikimmiten, jahka siella olisi viela jaljella aitoa Laosilaista harmoniaa...

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Sun viestit tulee tosi huonosti perille. Viimeisimmässä viestissä oli ehkä kuusi kirjainta ja loppu poissa. Taitaa olla laojen langat heikossa kunnossa kun ei viestit kulje. Voit käyttää myös sähköpostia, luen sitä varmaan useemmin kun kännykkää. etunimi.sukunimi@uta.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys!
Täällä kotiSuomessa on ollut paukkupakkanen jo noin viikon verran - kahdenkymmenen miinusasteen kiepakkeilla mennään. Lunta ei ole paljoakaan mutta parempi tämäkin kun räntä- tai vesisade! Hyvää Joulua ja Mielenkiintoista Uutta Vuotta 2010!
Toivovat Mika ja Anne